Home > Nieuws > Sijben kiest voor Meubelplein Ekkersrijt

Sijben kiest voor Meubelplein Ekkersrijt

03-12-2012

Amstelveen, 30 november 2012. Sijben Wooncenter BV, de moedermaatschappij van o.a. Lodewijks, gaat in het Lodewijks pand op Meubelplein Ekkersrijt haar geheel eigentijdse Sijben formule voeren. Het wordt de vijfde vestiging in Nederland, naast de al bestaande vestigingen in Roermond, Weert, Heerlen en Hoensbroek.

“Wij kiezen in Meubelplein Ekkersrijt voor een volledig nieuwe start met onze succes formule in het zuiden van Nederland: Sijben.  Een formule met een totaal concept voor wonen, slapen en keukens. De winkel van ruim 5.000 m2 zal de komende periode flink worden verbouwd, zodat wij bij de opening van het nieuwe Meubelplein klaar zijn om de consumenten optimaal te bedienen met veel nieuwe trendy en design collecties” aldus Robert Geerkens, directeur van Sijben Wooncenter

Altera Vastgoed, eigenaar van het Meubelplein Ekkersrijt, beschouwt de komst van Sijben als een bevestiging van het vertrouwen van Sijben in het nieuwe Meubelplein Ekkersrijt. In totaal investeert Altera Vastgoed circa € 34 miljoen in de vernieuwing van het complex. Het project wordt in het voorjaar van 2013 opgeleverd.

Alle zittende huurders keren in het vernieuwde Meubelplein terug, waaronder Trendhopper, Carpet Right, Lederland, De Bedenkers, Montel, Sanders, Swiss Sense, en Prénatal. Daarnaast is er een groot aantal nieuwe formules op het gebied van wonen en elektronica zoals Pronto Wonen, Auping Plaza, Keukenkampioen, Goergen, Boonman, Morgana, Leen Bakker, Blokker Tuin, De Meubelkoning, Kvik, Kuka en BCC. Cox&Co gaat diverse  horecaformules verzorgen. Er zijn nog enkele units beschikbaar voor de verhuur. Projectmanagement en verhuur zijn in handen van CBRE en LMBS Retail.

Nieuwsoverzicht