CAPREIT koopt woningen van Altera Vastgoed

Canadian Apartment Properties Real Estate Investment Trust (CAPREIT) heeft 78 woningen en 6 winkelunits gekocht van Altera Vastgoed. De woningen zijn gelegen in Enschede, Oldenzaal en Meppel waar eveneens de 6 winkelunits zijn gelegen. De totale koopsom bedraagt ca. € 13.2 mio.

Jaap van der Bijl, CEO Altera Vastgoed: “Met de verkoop van de woningen wordt uitvoering gegeven aan de strategie van het woningfonds, een verdere structuurverbetering van de portefeuille met een focus op de regio Randstad. De verkoopopbrengst zal worden aangewend voor een verdere groei van de portefeuille”.

Met de verkoop van de woningen wordt uitvoering gegeven aan de strategie van het woningfonds, een verdere structuurverbetering van de portefeuille met een focus op de regio Randstad. De verkoopopbrengst zal worden aangewend voor een verdere groei van de portefeuille

Altera Vastgoed werd geadviseerd door Cushman & Wakefield en juridisch begeleid door Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn bij de transactie. De koper werd vertegenwoordigd door Rubens Capital Partners en juridisch bijgestaan door Loyens & Loeff.

Delen:
Nieuws

Upgraded 1980s homes with sustainable features delivered...

Woningen

Verduurzaamde jaren-tachtig-woningen opgeleverd aan...

Nieuws

Annual report 2023 published