Home > Nieuws > Heropening winkelcentrum Toolenburg in Hoofddorp

Heropening winkelcentrum Toolenburg in Hoofddorp

24-11-2016

Het vernieuwde winkelcentrum Toolenburg in Hoofddorp wordt vrijdag 25 november a.s. officieel heropend. Wethouder Ap Reinders van de gemeente Haarlemmermeer zal om 10.00 uur de openingshandeling verrichten.

Winkelcentrum Toolenburg, eigendom van Altera Vastgoed N.V., heeft een totale gedaantewisseling ondergaan. Winkels zijn verplaatst, de supermarkten Dirk van den Broek en Albert Heijn zijn vergroot en nieuwe retailers zijn verwelkomd. Zo hebben onlangs de Kruidvat, Etos en Gall & Gall hun intrek in het winkelcentrum genomen. Daarnaast heeft op de verdieping zonnestudio La Costa een uitgebreid beautycentrum geopend en zal modewinkel terStal in het nieuwe jaar een winkel openen. Hiermee is het winkelcentrum nagenoeg volledig verhuurd.

De renovatie heeft nog geen half jaar in beslag genomen. Tijdens de verbouwing bleef het centrum geopend voor het winkelend publiek. Het aanbod aan kwalitatief hoogwaardige versspeciaalzaken is behouden gebleven, waardoor een goede mix is ontstaan tussen lokale ondernemers en nationale ketens. Met het complete winkelaanbod, de moderne uitstraling en gratis parkeren voor de deur is winkelcentrum Toolenburg gereed voor de toekomst, belangrijk voor de buurt en uitstekend passend binnen het beleggingsbeleid van Altera.

Colliers International Asset Development  heeft de revitalisatie begeleid. JLL adviseerde Altera ten aanzien van de verhuur.

Nieuwsoverzicht