Home > Nieuws > Altera Vastgoed koopt 44 vrije sector appartementen in Oegstgeest van Stichting MeerWonen.

Altera Vastgoed koopt 44 vrije sector appartementen in Oegstgeest van Stichting MeerWonen.

16-11-2016

Altera Vastgoed heeft van Stichting MeerWonen een bestaand wooncomplex gekocht aan de Rozenlaan in Oegstgeest. De locatie is vlakbij het winkelcentrum Lange Voort en aan een park gelegen.

Het wooncomplex bestaat uit twee torens met elk 22 appartementen. Met een gemiddelde grootte van circa 100 m2 zijn de woningen ruim opgezet en hebben allemaal drie kamers. Voor iedere huurder is een plaats beschikbaar in de ondergrondse parkeergarage.

De transactie tussen Altera en MeerWonen is tot stand gekomen na een georganiseerde tenderprocedure in samenwerking met Capital Value.

Altera Vastgoed is verheugd om dit volledig verhuurde complex toe te voegen aan haar groeiende woningportefeuille. Op basis van regio, kwaliteit en duurzaamheid passen de appartementen goed in de succesvolle strategie. De portefeuille van € 1 miljard bestaat uit duurzame middensegment huurwoningen in economisch sterke regio’s. Om in te spelen op de toenemende beleggingsvraag is een pijplijn gecontracteerd met veelbelovende projecten, zoals recent te Gouda (Koningshof), Hoevelaken (De Beeckhof) en Amsterdam (Heroes Zeeburgereiland).

Nieuwsoverzicht