Home > Nieuws > Altera Vastgoed verhuurt 4.900 m winkelruimte in Meubelplein Ekkersrijt te Son en Breugel

Altera Vastgoed verhuurt 4.900 m winkelruimte in Meubelplein Ekkersrijt te Son en Breugel

01-11-2016

Altera Vastgoed N.V. heeft met retailers Overstock en Bouman Potter huurovereenkomsten gesloten voor respectievelijk 1.803 m en 3.059 m aan winkelruimte in haar woonboulevard Meubelplein Ekkersrijt te Son en Breugel.

Door de overeenkomsten wordt niet alleen het winkelaanbod uitgebreid, ook stijgt hiermee de bezettingsgraad naar 97%.

De van oorsprong Belgische formule Overstock is sinds 2004 succesvol uitgegroeid tot een volwaardig winkelconcept met ruim 30 winkels van Overstock Garden en Overstock Home in Belgi. Het concept behoort tot de succesvolle Belgische firma Legio International waar ook de badkamer specialist X2O deel van uit maakt. Deze laatste vestigde zich reeds in 2015 op het Meubelplein.

Al vanaf 1919 is het familiebedrijf Woonboulevard Poortvliet gevestigd in Poortvliet, Zeeland. Begonnen onder de naam Bouman-Potter, steeds groter gegroeid, en in 1994 is gekozen voor een nieuwe naam: Woonboulevard Poortvliet XXL. Woonboulevard Poortvliet XXL bestaat vandaag de dag uit 50.000 m winkeloppervlakte op n locatie, met 31 concept-stores onder n dak. Met de uitbreiding naar Meubelplein Ekkersrijt zet Bouman Potter haar groei verder voort.

Het Meubelplein Ekkersrijt ligt ten noorden van Eindhoven en telt een totale oppervlakte van ca. 45.000 m aan winkelruimte. In 2013 werd het Meubelplein succesvol grootschalig gerenoveerd en is een van de grootste en meest inspirerende woonboulevards van Nederland. Met de verhuur van bovenstaande units is er nog slechts 1 unit van circa 1.500 m voor verhuur beschikbaar.

Huurder Bouman Potter werd in deze transactie geadviseerd door Synchro Bedrijfshuisvesting en Overstock door Stef Proost Immobilin. JLLheeft in dat kader Altera geadviseerd bij de verhuur aan Overstock en Bouman Potter.

Nieuwsoverzicht