Home > Nieuws > Altera Vastgoed koopt 28 eengezinswoningen van Aalberts en LATEI in Hoevelaken

Altera Vastgoed koopt 28 eengezinswoningen van Aalberts en LATEI in Hoevelaken

11-10-2016

Altera Vastgoed en De Beeckhof (Aalberts Ontwikkeling en LATEI) hebben een koopovereenkomst getekend voor de verwerving van 28 eengezinswoningen in het plan De Beeckhof te Hoevelaken.

Deze binnenstedelijke herstructureringslocatie bevindt zich op de hoek Koninginneweg – Stoutenburgerlaan. In het plan worden in totaal 66 woningen gerealiseerd in verschillende prijsklassen. Mulleners en Mulleners tekenden voor het ontwerp van de woningen.

Altera neemt 28 rijwoningen in belegging welke zijn voorzien van een luxe keuken en een volledig ingerichte badkamer. Alle woningen hebben standaard vier slaapkamers. Ook worden de woningen voorzien van zonnepanelen waardoor de energielasten voor de huurders beperkt zullen blijven. De woningen variëren in oppervlakte van 116 tot 121 m2. De woningen worden verhuurd vanaf circa € 915 per maand.

De bouw van de woningen start begin 2017. Omdat de bouwtijd vrij kort is, heeft Altera een projectwebsite waar kandidaat huurders hun interesse kenbaar kunnen maken: www.hurenindebeeckhof.nl.

Met deze aankoop van Altera wordt de geplande groei van het woningfonds naar € 1 miljard nagenoeg gerealiseerd. De goed gevulde pijplijn kent nog nieuwe projecten in onder meer Amsterdam, Hoofddorp, Rotterdam en Den Haag.

De Beeckhof start op 11 oktober 2016 met de verkoop. Seniorenwoningen zijn beschikbaar voor € 180.000 VON, rijwoningen vanaf € 234.000 VON en de twee-onder-een-kapwoningen vanaf € 354.000 VON. De Beeckhof wordt voor de verkoop bijgestaan door Van Baal makelaardij in Hoevelaken. Verkoopinformatie is te vinden via www.debeeckhof.nl.

Nieuwsoverzicht