Home > Nieuws > Altera Vastgoed koopt 86 appartementen Heroes in Amsterdam van SYNCHROON

Altera Vastgoed koopt 86 appartementen Heroes in Amsterdam van SYNCHROON

28-09-2016

Altera Vastgoed en SYNCHROON, een dochteronderneming van TBI Holdings, hebben de definitieve koopovereenkomst getekend voor de verwerving van 86 appartementen in het blok HEROES op het Zeeburgereiland in Amsterdam.

. In januari van dit jaar kondigden de twee partijen in dit kader al een samenwerking aan. In korte tijdspanne is in nauwe samenwerking tot uitwerking van de plannen gekomen. Inmiddels is de Omgevingsvergunning verleend.

HEROES is een ontwikkeling van SYNCHROON en ligt in het hart van het Zeeburgereiland aan de toekomstige Urban Sport Zone. Het ontwerp is in handen van Arons en Gelauff Architecten uit Amsterdam. Het project bestaat uit 3 woongebouwen met in totaal 151 appartementen op een gemeenschappelijke garage. Alle appartementen zijn voorzien van een royaal balkon of terras. Ook is er ruimte voor een horecavestiging in de plint.

Altera neemt 86 appartementen, 52 parkeerplaatsen en de horecavestiging in belegging. SYNCHROON is verheugd door de samenwerking met Altera omdat daarmee de bouw van het project gegarandeerd is. De bouw gaat begin 2017 van start en duurt circa 2 jaar. SYNCHROON heeft HSB Bouw uit Volendam als aannemer geselecteerd.

De door Altera te verhuren appartementen betreffen 2- en 3- kamerappartementen, tussen de 59 en 107 m2 groot. De appartementen worden verhuurd in het middensegment. Het project is een passende aanvulling op de woningportefeuille van Altera in de Amsterdamse agglomeratie, vanwege het huurprijssegment, het energielabel en de locatie. Verhuurinformatie is te vinden via http://hureninheroes.nl/

SYCNHROON start 1 oktober met de verkoop van de overige 65 appartementen. Deze liggen in een prijsrange van € 300.000 tot circa € 1.000.000 vrij op naam. Woonoppervlaktes variëren van 75 tot 200 m2. Verkoopinformatie is te vinden via http://heroes.amsterdam/

Nieuwsoverzicht