Home > Nieuws > Altera Vastgoed verwerft 60 appartementen in het centrum van Maarssenbroek

Altera Vastgoed verwerft 60 appartementen in het centrum van Maarssenbroek

26-08-2016

Altera Vastgoed NV heeft met Van Wijnen Projectontwikkeling Midden BV overeenstemming bereikt over de verwerving van 60 te realiseren appartementen voor ca. 12 miljoen in het centrum van Maarssenbroek, onderdeel van de gemeente Stichtse Vecht.

Altera Vastgoed NV heeft met Van Wijnen Projectontwikkeling Midden BV overeenstemming bereikt over de verwerving van 60 te realiseren appartementen voor ca. € 12 miljoen in het centrum van Maarssenbroek, onderdeel van de gemeente Stichtse Vecht.

De locatie betreft het te slopen pand van de voormalige regionale bibliotheek aan het Bisonspoor, tegenover het gelijknamige hoofdwinkelcentrum en op loopafstand van het NS Station. Het gebouw bevat 12 tweekamer- en 48 driekamerappartementen, verdeeld over zes verdiepingen.

In de onderliggende half verdiepte parkeergarage worden 36 parkeerplaatsen gerealiseerd. De appartementen, variërend in omvang tussen 69 en 87 m2 met ieder een balkon van 8 m2, worden verhuurd in de midden huurprijsklasse. 

Het project is ontwikkeld door Van Wijnen Projectontwikkeling Midden BV i.s.m. Stichtse Vecht Ontwikkelingen B.V. De realisatie wordt verzorgt door Van Wijnen Weesp B.V. De start sloop/bouw is al begonnen. De oplevering zal in oktober 2017 zijn. 

Aqua Vastgoed B.V. adviseerde de verkopende partij.

Nieuwsoverzicht