Home > Nieuws > Altera Vastgoed verwerft 66 appartementen in Ridderkerk

Altera Vastgoed verwerft 66 appartementen in Ridderkerk

06-06-2016

Altera Vastgoed heeft overeenstemming bereikt met Stebru Bouwgroep uit Nieuwerkerk aan den IJssel over de verwerving van 66 appartementen in het project De Tourmalijn te Ridderkerk voor ca.  € 14 miljoen. De Tourmalijn bestaat uit twee woontorens van ieder 18 verdiepingen met totaal 130 appartementen en 130 parkeerplaatsen op maaiveld, gelegen aan de Drierivierenlaan te Ridderkerk, aansluitend op de Nieuwe Maas en een halte van de Fast Ferry.

De door Altera af te nemen toren bevat 64 driekamer appartementen van gemiddeld 85 m2 GO en twee penthouses, allen met ruime balkons of terrassen. De verkoop aan particulieren van de appartementen in de tweede toren is door Stebru gestart en verloopt succesvol.

De bouw is al gestart en de oplevering wordt verwacht in februari 2018.

Commentaar van René Hogenboom, algemeen directeur van Altera: “Naast de vele binnenstedelijk gelegen appartementen is dit een project dat wij graag toevoegen aan de portefeuille vanwege de kwaliteit van de locatie door de ligging aan het water, een historische splitsing van waterwegen, waar ook nu nog veel scheepvaartverkeer voor een levendig karakter zorgt. Ook het Driehoeks veer (Slikkerveer, Kinderdijk, Krimpen aan de Lek) en de snelle ferry naar Rotterdam en Dordrecht Centrum dragen daar aan bij.”

Nieuwsoverzicht