Home > Nieuws > Altera Vastgoed koopt 35 eengezinswoningen in Hoofddorp van Novaform Vastgoedontwikkelaars

Altera Vastgoed koopt 35 eengezinswoningen in Hoofddorp van Novaform Vastgoedontwikkelaars

06-04-2016

Altera Vastgoed en Novaform Vastgoedontwikkelaars hebben een koopovereenkomst getekend voor 35 te realiseren eengezinswoningen in het project Noorderkwartier in Hoofddorp.

Novaform heeft in het Noorderkwartier 79 woningen ontwikkeld op de voormalige Woodward locatie. Deze binnenstedelijke herontwikkelingslocatie ligt in de nabijheid van het centrum van Hoofddorp nabij Hoofdweg 601.

Altera neemt 35 eengezinswoningen in belegging. De woningen zullen worden verhuurd in het middensegment. De woningen hebben 4 slaapkamers en zijn 113 en 117m2 groot. De woningen zijn energiezuinig en worden uitgerust met zonnepanelen en dakkapellen.

De overige 44 woningen zijn eind 2015 in verkoop gegaan. Deze vrijstaande, 2^1 kap en rijwoningen zijn nagenoeg allemaal verkocht. Er zijn nog 3 woningen in optie. Door de samenwerking met Altera kan Novaform het gehele project spoedig in aanbouw nemen. Novaform neemt naast de realisatie van de woningen ook de aanleg van de openbare ruimte voor zijn rekening.

Het project gaat vanaf Q4 2016 in aanbouw en wordt in Q4 2017 opgeleverd. Huurders kunnen zich inschrijven via hureninnoorderkwartier.nl.

Voor Altera is deze aankoop de tweede geslaagde acquisitie in korte tijd in Hoofddorp. Eind 2015 tekende ze ook al voor de aankoop van 63 appartementen in het project Portale in het centrum van Hoofddorp. Dit project is sinds begin 2016 in aanbouw. Voor verhuurinformatie kunnen huurders terecht op hureninportale.nl.

Nieuwsoverzicht