Home > Nieuws > Altera Vastgoed verwerft 84 appartementen in Amstelveen

Altera Vastgoed verwerft 84 appartementen in Amstelveen

26-06-2015

Altera Vastgoed heeft overeenstemming bereikt met De Nijs Projectontwikkeling over de verwerving van 84 appartementen en parkeerplaatsen in het plan De Ontmoeting te Amstelveen. Het betreft de derde en laatste fase van dit plan dat is ontwikkeld op de locatie van zorginstelling De Zonnehuisgroep, gelegen tussen de Beneluxbaan, de Groenelaan en de Laan van de Helende Meesters.

De 84 appartementen, met een gemiddeld metrage van 82 m2 gebruiksoppervlakte, zijn verdeeld over twee identieke gebouwen met zeven woonlagen, die komen te staan op een eigen parkeergarage op maaiveld. Alle appartementen beschikken over een terras of balkon van minimaal 10 m2. Het project is gesitueerd in de oksel van de kruising Beneluxbaan/Groenelaan.

De locatie ligt zeer gunstig ten opzichte van uitvalswegen en het openbaar vervoer, alle voorzieningen in het centrum van Amstelveen en winkelcentrum Groenhof, alsmede het ziekenhuis Amstelland.

Bouwbedrijf M.J. De Nijs en Zn verwacht de bouw in oktober 2015 te starten en de oplevering in het derde kwartaal van 2016.

Altera nam al eerder in het plan De Ontmoeting twee appartementengebouwen (De Edelstenen) af met in totaal 113 appartementen, die vorig voorjaar bij oplevering volledig verhuurd waren.

Nieuwsoverzicht