Home > Nieuws > Bilderdijktoren van Altera Vastgoed volledig verhuurd opgeleverd

Bilderdijktoren van Altera Vastgoed volledig verhuurd opgeleverd

19-06-2015

Het pal naast de nieuwe Amsterdamse attractie De Hallen gelegen appartementencomplex De Bilderdijktoren is opgeleverd aan de huurders. Altera verwierf enkele jaren geleden in totaliteit 69 appartementen in het plan De Kwintijn van Van Wijnen, dat in 2013 in aanbouw ging.

In de hoogbouw van de Bilderdijktoren bevinden zich 57 appartementen en in een naast gelegen woonblok nog eens 12 appartementen. De bouw is bijzonder voorspoedig verlopen, waardoor het project ruim een half jaar eerder dan destijds verwacht is opgeleverd.

De oppervlaktes variėren tussen 80 en 113 m2 en de huurprijzen, inclusief een parkeerplaats in de onderliggende parkeergarage, variėren tussen € 1230 en € 1490 per maand. De belangstelling bleek overweldigend uit ruim 1300 aanmeldingen. Jacobus Recourt (MVGM) verzorgde de verhuur.

Altera verklaart deze belangstelling uit de grote behoefte aan binnenstedelijk huren in Amsterdam, de locatie en de projectopzet met een woontoren van 11 verdiepingen en het feit dat alle appartementen beschikken over ruime balkons of terrassen.

De tweede fase van de Kwintijn is in aanbouw, waarin Altera nog eens 52 appartementen voor de verhuur heeft afgenomen. 

Nieuwsoverzicht