Home > Nieuws > Drie nieuwe winkels naar het Sint Jorisplein in Amersfoort

Drie nieuwe winkels naar het Sint Jorisplein in Amersfoort

17-06-2015

Altera Vastgoed heeft de formules Men at work, Tumble íN dry en Vingino gecontracteerd voor het Sint Jorisplein. De merken passen uitstekend binnen de positionering van het winkelcentrum en zullen binnen enkele maanden de deuren openen.

Men at work zal tezamen met Tumble ’N dry ruim 600m² huren aan de Sint Jorisstraat. Voor de kinderkledingformule Tumble ’N dry is dit de eerste winkel die geopend wordt in Nederland. Kinderkledingmerk Vingino opent haar derde Nederlandse vestiging in de Riddergang (ca. 133m²).

Winkelcentrum Sint Jorisplein is in het centrum van Amersfoort gelegen en vormt tezamen met de ondergelegen parkeergarage hét bronpunt van de binnenstad. Het winkelcentrum kent een sterk trekkersbeeld met formules als H&M, Sting, Sissy Boy, Bershka en C&A.  In de kwaliteitsmonitor winkelcentra van CBRE behaalde het Sint Jorisplein de tweede plaats in de categorie Basis.

De verhuurtransacties kwamen tot stand door bemiddeling van Cushman & Wakefield namens verhuurder. Kokelenberg & Ouwehand trad op namens Men at work en Tumble ’N dry. Jacobs Van der Meij trad op namens Vingino. 

Nieuwsoverzicht