Home > Nieuws > Altera Vastgoed contracteert Hennes & Mauritz in Oosterhout

Altera Vastgoed contracteert Hennes & Mauritz in Oosterhout

01-04-2015

Altera Vastgoed N.V. en Hennes & Mauritz hebben overeenstemming bereikt voor de huur van circa 2.600 m˛ winkelruimte in Winkelcentrum Arendshof in Oosterhout. Al dit najaar zal Hennes & Mauritz haar deuren voor het winkelend publiek openen als opvolgend huurder van de huidige V&D.

Al in 2014 gaf V&D om strategische redenen aan niet meer te zullen investeren in hun filiaal in de passage van winkelcentrum Arendshof, en op termijn te zullen vertrekken. In goed overleg hebben Altera en V&D eind vorig jaar afspraken gemaakt om voor een bepaalde periode langer te blijven, weliswaar met tussentijdse opzegmogelijkheden. Door het aantrekken van H&M heeft Altera nu van dit recht gebruik gemaakt.

Met Hennes & Mauritz werd al lange tijd gesproken, en de afgelopen periode is een en ander in een stroomversnelling terecht gekomen. De inspanningen van zowel Altera als H&M hebben deze week geleid tot een langjarige huurovereenkomst voor een winkel van circa 2.600 m˛. Erwin Wessels, directeur Portefeuillemanagement bij Altera: “als eigenaar en verhuurder zijn wij erg verheugd met de komst van deze internationale modische trekker. Dit is een welkome aanvulling in de branchering voor de consumenten uit Oosterhout, maar uiteraard ook voor onze bestaande huurders. Die krijgen hiermee meer zekerheid geboden omtrent de branchering in hun directe nabijheid.” Altera geeft aan dat  Hennnes & Mauritz heeft laten weten supertrots te zijn om een winkel in Oosterhout te openen.

Tussen de gemeente Oosterhout en Altera hebben de afgelopen periode al diverse constructieve gesprekken plaatsgevonden over verbeteringen in de binnenstad en winkelcentrum Arendshof in het bijzonder. Deze samenwerking zal onverminderd doorgezet worden om ook andere mogelijke verbetermaatregelen in de Arendshof te onderzoeken die kunnen leiden tot een extra impuls.

Nieuwsoverzicht