Home > Nieuws > Nieuwe huurders in Amstelgebouw

Nieuwe huurders in Amstelgebouw

27-02-2015

Altera Vastgoed heeft in de afgelopen maanden 2.600 m kantoorruimte, in diverse units, verhuurd aan Nordian Capital, Global Sports Media, HVK Stevens en Rembrandt F&O. Nordian Capital is een onafhankelijke Nederlandse private equity investeerder die zich onderscheidt door gericht te helpen bij het vergroten n versnellen van groei van de ondernemingen waarin zij investeert.

Global Sports Media is onderdeel van de PERFORM Group welke multimedia sportdata via internet ontsloten digitale platformen exploiteert. HVK Stevens huurde reeds in het Amstelgebouw maar door de succesvolle groei van het bedrijf was er meer kantoorruimte benodigd. HVK Stevens is sinds de oprichting in 2011 in hoog tempo uitgegroeid tot een omvangrijk team van fiscaal specialisten, nationaal en internationaal corporate juridisch adviseurs en notariële dienstverleners. Rembrandt F&O is sinds 2003 onderdeel van de Rabobank en staat voor uitzonderlijke dienstverlening op het gebied van fusies en overnames

De uitgebreide faciliteiten i.c.m. de hoogwaardige kantoormogelijkheden was voor bovengenoemde partijen de doorslaggevende reden om voor het Amstelgebouw te kiezen. Met deze verhuringen heeft het Amstelgebouw binnen enkele jaren vanuit volledige leegstand (22.000m²) een bezettingsgraad van 70% gerealiseerd.

Het Amstelgebouw wordt collegiaal verhuurd door Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs, DTZ Zadelhoff en DRS makelaars. 

Nieuwsoverzicht