Home > Nieuws

Nieuws

 • Ter Info december 2017

  Ter Info december 2017

  In deze nieuwsbrief van Altera: > het lagere risico van convenience winkelcentra > kansrijke sectoren in de bedrijfsruimtemarkt > nieuwbouwproject Groene Kaap op Katendrecht

  Lees meer
 • Altera Vastgoed koopt in 2017 voor € 250 míljoen aan woningen

  Altera Vastgoed koopt in 2017 voor € 250 míljoen aan woningen

  Altera Vastgoed heeft met de nieuwe aankopen van € 250 miljoen haar positie in de G4 en de Randstad verder uitgebouwd. Hiermee is het beheerd vermogen van Altera toegenomen naar ruim € 2 miljard inclusief de pijplijn.

  Lees meer
 • Xenos en Shoeby naar Het Rond in Houten

  Xenos en Shoeby naar Het Rond in Houten

  Altera heeft Xenos gecontracteerd voor een winkelruimte van ruim 500m² voor het overdekte gedeelte van Het Rond in Houten en zal begin maart haar winkel openen. Rond die tijd zal ook Shoeby haar deuren openen in het passagegebied.

  Lees meer
 • Altera Vastgoed kiest voor FundStar analyse software

  Altera Vastgoed kiest voor FundStar analyse software

  Om nog meer inzicht in de financiële performance te krijgen werkt Altera Vastgoed samen met FundStar. De software van FundStar is een waardevolle aanvulling op het bestaande ICT landschap omdat de analyse specifiek is ontwikkeld met het strategische fondsniveau als startpunt.

  Lees meer
 • Altera Vastgoed verwerft 120 levensloopgeschikte appartementen en 40 psychogeriatrische eenheden in het plan Robijnhof in Leiden

  Altera Vastgoed verwerft 120 levensloopgeschikte appartementen en 40 psychogeriatrische eenheden in het plan Robijnhof in Leiden

  Altera Vastgoed NV heeft met Stichting Libertas Leiden en M.J. de Nijs Project II BV (De Nijs) overeenstemming bereikt over de verkoop en herontwikkeling van het huidige gedateerde zorgcentrum Robijnhof in Leiden.

  Lees meer
 • Altera Vastgoed koopt 356 woningen in project De Groene Kaap, Rotterdam

  Altera Vastgoed koopt 356 woningen in project De Groene Kaap, Rotterdam

  Altera Vastgoed en Stebru Transformatie uit Nieuwerkerk a/d IJssel hebben een overeenkomst gesloten voor de afname van 356 woningen, 285 parkeerplaatsen en 3 commerciële ruimten in project De Groene Kaap, gelegen op Katendrecht in Rotterdam.

  Lees meer
 • Altera Vastgoed behaalt voor woningen en winkels de hoogste status in de GRESB benchmark voor duurzaamheid

  Altera Vastgoed behaalt voor woningen en winkels de hoogste status in de GRESB benchmark voor duurzaamheid

  De vastgoedfondsen van Altera Vastgoed hebben wederom – voor het derde jaar op rij – in het jaarlijkse GRESB-onderzoek een internationale top positie behaald en het stempel “Green Star” verkregen. Het Woning- en Winkelfonds hebben met vijf uit vijf sterren zelfs de hoogst haalbare status behaald in deze onafhankelijke benchmark voor niet-beursgenoteerde vastgoedfondsen.

  Lees meer
 • Ivo Groenhuizen benoemd tot Sectormanager Winkels

  Ivo Groenhuizen benoemd tot Sectormanager Winkels

  Per 1 september is de heer ir. Ivo Groenhuizen benoemd tot Sectormanager Winkels van Altera Vastgoed NV en zal in deze functie verder invulling geven aan de nieuw ingezette strategie.

  Lees meer
 • Altera verwerft 91 appartementen en 2 commerciële ruimten in het plan Belvédère te ’s-Hertogenbosch

  Altera verwerft 91 appartementen en 2 commerciële ruimten in het plan Belvédère te ’s-Hertogenbosch

  Altera Vastgoed NV heeft met BV Ontwikkelingsmaatschappij Paleiskwartier overeenstemming bereikt over de verwerving van 91 nieuwbouw appartementen en 2 commerciële ruimten in het project Belvédère, gelegen in het Paleiskwartier direct naast de historische binnenstad van ’s-Hertogenbosch.

  Lees meer
 • Altera Vastgoed contracteert Sostrene Grene

  Altera Vastgoed contracteert Sostrene Grene

  Altera Vastgoed N.V. heeft de Deense formule Sostrene Grene toegevoegd aan haar huurdersbestand met ca. 685m² BVO aan de Ginnekenstraat 117 te Breda.

  Lees meer
 • CAPREIT koopt woningen van Altera Vastgoed

  CAPREIT koopt woningen van Altera Vastgoed

  Canadian Apartment Properties Real Estate Investment Trust (CAPREIT) heeft 78 woningen en 6 winkelunits gekocht van Altera Vastgoed. De woningen zijn gelegen in Enschede, Oldenzaal en Meppel waar eveneens de 6 winkelunits zijn gelegen. De totale koopsom bedraagt ca. € 13.2 mio.

  Lees meer
 • Altera Vastgoed levert eerste EPC 0 woningen op

  Altera Vastgoed levert eerste EPC 0 woningen op

  Onlangs zijn de eerste woningen van het project De Beeckhof in Hoevelaken opgeleverd. Deze eengezinswoningen zijn uitgerust met extra zonnepanelen zodat er een EPC van 0 wordt behaald.

  Lees meer
 • Van der Bijl: vernieuwen met focus op klanten

  Van der Bijl: vernieuwen met focus op klanten

  Jaap van der Bijl (57) staat sinds 1 november 2016 aan het roer van Altera Vastgoed. Hij volgde René Hogenboom op die met pensioen is gegaan.

  Lees meer
 • Altera Vastgoed koopt 40 appartementen en supermarkt in Zeist

  Altera Vastgoed koopt 40 appartementen en supermarkt in Zeist

  Altera Vastgoed en ERA Contour hebben een koopovereenkomst gesloten voor de afname van 40 appartementen, een bijbehorende parkeergarage en een supermarkt in project The Yarn te Zeist.

  Lees meer
 • Altera Vastgoed koopt Winkelcentrum Rokade in Utrecht van Rubens Capital Partners

  Altera Vastgoed koopt Winkelcentrum Rokade in Utrecht van Rubens Capital Partners

  Altera Vastgoed en Rubens Capital Partners hebben een koopovereenkomst gesloten voor de overname van winkelcentrum Rokade in Utrecht. Winkelcentrum Rokade is het wijkverzorgende winkelcentrum van de wijk Zuilen in Utrecht.

  Lees meer
 • Altera Vastgoed koopt 23 appartementen in project ZuiderDuinen

  Altera Vastgoed koopt 23 appartementen in project ZuiderDuinen

  Altera Vastgoed en Schouten Bouw uit Leidschendam hebben een overeenkomst gesloten voor de afname van 23 appartementen in project ZuiderDuinen. Het project betreft de ontwikkeling het voormalige parkeerterrein aan de Wijndaelerweg in Den Haag.

  Lees meer
 • Altera Vastgoed koopt 60 appartementen in Heemskerk van HSB

  Altera Vastgoed koopt 60 appartementen in Heemskerk van HSB

  Altera Vastgoed en de Volendamse aannemer HSB hebben een koopovereenkomst gesloten voor de afname van 60 appartementen. Het betreft de ontwikkeling van de locatie van het voormalige raadhuis op loopafstand van het centrum in Heemskerk

  Lees meer
 • Altera Vastgoed koopt 48 verhuurde appartementen in Amstelveen

  Altera Vastgoed koopt 48 verhuurde appartementen in Amstelveen

  Altera Vastgoed heeft 48 verhuurde appartementen en 48 parkeerplaatsen aangekocht in het appartementengebouw Residentie De Oude Meesters aan de Laan van de Helende Meesters te Amstelveen.

  Lees meer
 • Winkelcentrum Toolenburg in Hoofddorp volledig verhuurd

  Winkelcentrum Toolenburg in Hoofddorp volledig verhuurd

  Na afronding van de revitalisatie van het winkelcentrum Toolenburg eind 2016, is het winkelcentrum Toolenburg nu volledig verhuurd

  Lees meer
 • Altera Vastgoed transformeert kantoorgebouw tot 103 huurappartementen in project De Keizer te Amstelveen

  Altera Vastgoed transformeert kantoorgebouw tot 103 huurappartementen in project De Keizer te Amstelveen

  De woningen worden gerealiseerd in de populaire Keizer Karel wijk op de hoek Van der Hooplaan en de Startbaan. Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen B.V. is hier onlangs gestart met de sloop van het kantoorgebouw van Altera.

  Lees meer
 • Altera Vastgoed in Shopping Centre News (SCN)

  Altera Vastgoed in Shopping Centre News (SCN)

  De recessie en de veranderingen in de retailmarkt zijn voor Altera redenen om doorlopend goed te kijken naar het functioneren van de winkelbranche en hierop in te spelen. Hierdoor wordt een duurzaam en optimaal rendement voor de aandeelhouders gerealiseerd.

  Lees meer
 • Altera Vastgoed verwerft 48 appartementen in Son en Breugel

  Altera Vastgoed verwerft 48 appartementen in Son en Breugel

  Altera Vastgoed NV heeft met CRA Vastgoed en Huybregts Relou BV overeenstemming bereikt over de verwerving van 48 nieuwbouw appartementen dicht bij het centrum van Son en Breugel.

  Lees meer
 • Altera Vastgoed koopt 30 rijwoningen in Antoniuskwartier Utrecht

  Altera Vastgoed koopt 30 rijwoningen in Antoniuskwartier Utrecht

  Altera Vastgoed en BAM Woningbouw Utrecht hebben een koopovereenkomst getekend voor 30 nog te realiseren rijwoningen in het project Antoniuskwartier 2e fase te Utrecht. Het betreft een vervolg op het succesvolle project waarin medio 2016 al 56 rijwoningen zijn opgeleverd.

  Lees meer
 • Heropening winkelcentrum Toolenburg in Hoofddorp

  Heropening winkelcentrum Toolenburg in Hoofddorp

  Het vernieuwde winkelcentrum Toolenburg in Hoofddorp wordt vrijdag 25 november a.s. officieel heropend. Wethouder Ap Reinders van de gemeente Haarlemmermeer zal om 10.00 uur de openingshandeling verrichten.

  Lees meer
 • Altera Vastgoed koopt 44 vrije sector appartementen in Oegstgeest van Stichting MeerWonen.

  Altera Vastgoed koopt 44 vrije sector appartementen in Oegstgeest van Stichting MeerWonen.

  Altera Vastgoed heeft van Stichting MeerWonen een bestaand wooncomplex gekocht aan de Rozenlaan in Oegstgeest. De locatie is vlakbij het winkelcentrum Lange Voort en aan een park gelegen.

  Lees meer
 • Altera Vastgoed verkoopt 33 grondgebondenwoningen in Zuid Limburg

  Altera Vastgoed verkoopt 33 grondgebondenwoningen in Zuid Limburg

  Altera Vastgoed heeft 9 eengezinswoningen in Gulpen, alsmede 16 seniorenwoningen en 8 eengezinswoningen in Bocholtz verkocht aan een particuliere belegger.

  Lees meer
 • Altera Vastgoed verhuurt 4.900 m² winkelruimte in Meubelplein Ekkersrijt te Son en Breugel

  Altera Vastgoed verhuurt 4.900 m² winkelruimte in Meubelplein Ekkersrijt te Son en Breugel

  Altera Vastgoed N.V. heeft met retailers Overstock en Bouman Potter huurovereenkomsten gesloten voor respectievelijk 1.803 m² en 3.059 m² aan winkelruimte in haar woonboulevard Meubelplein Ekkersrijt te Son en Breugel.

  Lees meer
 • Altera Vastgoed start 2de fase revitalisatie winkelcentrum Het Rond in Houten

  Altera Vastgoed start 2de fase revitalisatie winkelcentrum Het Rond in Houten

  Zaterdag 29 oktober jl. heeft Altera Vastgoed NV, in aanwezigheid van wethouder H. Geerdes (Economische zaken), het officiële startsein gegeven voor de verdere revitalisatie van winkelcentrum Het Rond in Houten.

  Lees meer
 • Altera Vastgoed tekent overeenkomst voor de afname van 60 appartementen te Heemskerk

  Altera Vastgoed tekent overeenkomst voor de afname van 60 appartementen te Heemskerk

  Altera Vastgoed en de Volendamse aannemer HSB hebben een overeenkomst gesloten voor de afname van 60 appartementen. Het betreft de ontwikkeling van de voormalige raadhuis locatie aan de Bachstraat 6 in Heemskerk.

  Lees meer
 • Altera Vastgoed koopt 30 appartementen van Blauwhoed en Gebr. Blokland in binnenstad Gouda

  Altera Vastgoed koopt 30 appartementen van Blauwhoed en Gebr. Blokland in binnenstad Gouda

  Altera Vastgoed heeft 30 appartementen aangekocht in het project Koningshof in Gouda. Koningshof wordt ontwikkeld en gerealiseerd door Blauwhoed en Gebr. Blokland en is gelegen op een historisch waardevolle locatie in de Goudse binnenstad.

  Lees meer
 • Altera Vastgoed koopt 28 eengezinswoningen van Aalberts en LATEI in Hoevelaken

  Altera Vastgoed koopt 28 eengezinswoningen van Aalberts en LATEI in Hoevelaken

  Altera Vastgoed en De Beeckhof (Aalberts Ontwikkeling en LATEI) hebben een koopovereenkomst getekend voor de verwerving van 28 eengezinswoningen in het plan De Beeckhof te Hoevelaken.

  Lees meer
 • Altera Vastgoed koopt 86 appartementen Heroes in Amsterdam van SYNCHROON

  Altera Vastgoed koopt 86 appartementen Heroes in Amsterdam van SYNCHROON

  Altera Vastgoed en SYNCHROON, een dochteronderneming van TBI Holdings, hebben de definitieve koopovereenkomst getekend voor de verwerving van 86 appartementen in het blok HEROES op het Zeeburgereiland in Amsterdam.

  Lees meer
 • Jaap van der Bijl nieuwe algemeen directeur Altera Vastgoed NV

  Jaap van der Bijl nieuwe algemeen directeur Altera Vastgoed NV

  Jaap van der Bijl treedt per 1 november 2016 in dienst van Altera Vastgoed NV en neemt vanaf die datum de taken en bevoegdheden over van René Hogenboom MRICS als Algemeen Directeur en directievoorzitter van het private vastgoedfonds met een belegd vermogen van € 1,8 miljard.

  Lees meer
 • Altera Vastgoed verwerft 60 appartementen in het centrum van Maarssenbroek

  Altera Vastgoed verwerft 60 appartementen in het centrum van Maarssenbroek

  Altera Vastgoed NV heeft met Van Wijnen Projectontwikkeling Midden BV overeenstemming bereikt over de verwerving van 60 te realiseren appartementen voor ca. € 12 miljoen in het centrum van Maarssenbroek, onderdeel van de gemeente Stichtse Vecht.

  Lees meer
 • Start revitalisatie winkelcentrum Toolenburg Hoofddorp

  Start revitalisatie winkelcentrum Toolenburg Hoofddorp

  Altera Vastgoed NV is gestart met de revitalisatie van winkelcentrum Toolenburg in Hoofddorp. Het centrum krijgt onder meer nieuwe entreepartijen, een betere routing en een sfeervol centraal plein. Daarnaast worden Albert Heijn en Dirk van de Broek vergroot en vernieuwen diverse ondernemers hun winkel.

  Lees meer
 • Altera Vastgoed: Eerste halfjaar 2016 dynamisch en met positieve ontwikkelingen

  Altera Vastgoed: Eerste halfjaar 2016 dynamisch en met positieve ontwikkelingen

  Altera Vastgoed heeft de resultaten over het eerste halfjaar van 2016 gepubliceerd in een extern Halfjaarverslag. Het halfjaar werd gekenmerkt door een bijzonder hoge dynamiek en positieve ontwikkelingen.

  Lees meer
 • Altera Vastgoed NV verkoopt solitaire winkelportefeuille

  Altera Vastgoed NV verkoopt solitaire winkelportefeuille

  Altera Vastgoed NV heeft 31 solitaire winkelpanden verkocht aan een buitenlands institutioneel fonds, welke vertegenwoordigd wordt door Rubens Capital Partners. De portefeuille van 31 binnenstedelijke objecten bestaat uit 40 winkelunits en 12 woningen verspreid over Nederland. Huurders zijn onder andere Kruidvat, Mc Donalds, Rituals, T-Mobile, Holland&Barett, Vodafone, Etos en Lucardi

  Lees meer
 • Altera Vastgoed neemt kantoorleegstand uit de markt

  Altera Vastgoed neemt kantoorleegstand uit de markt

  Altera Vastgoed N.V. is begonnen met de sloop van een 3.200 m² groot leegstaand kantoor aan de Celsiusbaan in Nieuwegein.

  Lees meer
 • Altera Vastgoed verwerft 66 appartementen in Ridderkerk

  Altera Vastgoed verwerft 66 appartementen in Ridderkerk

  Lees meer
 • Altera Vastgoed koopt 66 appartementen en horecaruimte in Utrecht

  Altera Vastgoed koopt 66 appartementen en horecaruimte in Utrecht

  Altera Vastgoed en Lithos bouw & ontwikkeling hebben een koopovereenkomst getekend voor 66 te realiseren appartementen, een parkeergarage en horecaruimte in het project Neerlandia in Utrecht.

  Lees meer
 • Altera Vastgoed koopt 27 appartementen in Nijmegen

  Altera Vastgoed koopt 27 appartementen in Nijmegen

  Altera Vastgoed heeft onlangs een koop-aannemingsovereenkomst getekend met BAM Woningbouw voor 27 appartementen en 27 ondergrondse parkeerplaatsen in het project Parktoren Heumensoord in Nijmegen. De totale investeringssom voor Altera zal ca. 6 miljoen euro bedragen.

  Lees meer
 • Altera Vastgoed koopt 35 eengezinswoningen in Hoofddorp van Novaform Vastgoedontwikkelaars

  Altera Vastgoed koopt 35 eengezinswoningen in Hoofddorp van Novaform Vastgoedontwikkelaars

  Altera Vastgoed en Novaform Vastgoedontwikkelaars hebben een koopovereenkomst getekend voor 35 te realiseren eengezinswoningen in het project Noorderkwartier in Hoofddorp.

  Lees meer
 • Altera Vastgoed koopt 30 appartementen in Calypso Rotterdam

  Altera Vastgoed koopt 30 appartementen in Calypso Rotterdam

  Altera Vastgoed heeft 30 appartementen verworven van AM in het appartementencomplex Calypso (toren A), centraal gelegen tegenover het Centraal Station en De Doelen en grenzend aan het kernwinkelgebied van Rotterdam. Tevens zijn 25 parkeerplaatsen verworven in de parkeergarage.

  Lees meer
 • Altera Vastgoed verwelkomt vier nieuwe medewerkers

  Altera Vastgoed verwelkomt vier nieuwe medewerkers

  Het portefeuillemanagement van de sectorportefeuilles Woningen en Winkels wordt uitgebreid met de nieuwe functie van Accountmanager. Daarmee legt Altera nog meer nadruk op de marketing en de kwalitatieve aansturing van de objecten in het belang van de huurders als klant door intensiever aandacht te besteden aan de geboden service en de kwalitatieve aansluiting van de product/prijscombinatie.

  Lees meer
 • VidaXL huurt logistieke ruimte aan de Ambachtstraat in Venray

  VidaXL huurt logistieke ruimte aan de Ambachtstraat in Venray

  Altera Vastgoed heeft ca. 18.200 m² logistieke ruimte gelegen aan de Ambachtstraat 30 te Venray, verhuurd aan VidaXL. VidaXL is een internationale online retailer die alles aanbiedt voor huis, tuin, garage en klussen.

  Lees meer
 • Altera Vastgoed verkoopt Kantorenportefeuille aan Goldman Sachs

  Altera Vastgoed verkoopt Kantorenportefeuille aan Goldman Sachs

  Altera Vastgoed heeft de gehele Kantorenportefeuille, bestaande uit 20 gebouwen, verkocht aan Goldman Sachs. In september 2015 is door Altera het besluit genomen niet meer Kantoren als beleggingssector aan te bieden, waarna door middel van een internationaal uitgezette tenderprocedure de portefeuille te koop is gezet.

  Lees meer
 • Altera Vastgoed koopt 86 appartementen in Amsterdam van Synchroon

  Altera Vastgoed koopt 86 appartementen in Amsterdam van Synchroon

  Altera Vastgoed en TBI-onderneming Synchroon hebben een overeenkomst getekend voor de verwerving van 86 appartementen in Blok 10 op het Zeeburgereiland in Amsterdam.

  Lees meer
 • Sterke groei Altera Woningen met nieuwe aandeelhouders

  Sterke groei Altera Woningen met nieuwe aandeelhouders

  De sectorportefeuille Woningen van Altera Vastgoed zal met € 280 miljoen groeien naar € 1 miljard door de inbreng van vermogen van nieuwe aandeelhouders en uitbreiding van het belang van bestaande aandeelhouders.

  Lees meer
 • Altera Vastgoed koopt 55 appartementen in Hilversum van Novaform Vastgoedontwikkelaars

  Altera Vastgoed koopt 55 appartementen in Hilversum van Novaform Vastgoedontwikkelaars

  Altera Vastgoed en Novaform Vastgoedontwikkelaars hebben een koopovereenkomst getekend voor 55 appartementen in Hilversum op de hoek van de Van Linschotenlaan en de Oosterengweg. Het projectplan, dat voorheen bekend stond als ‘Kop van Hilversum’, is medio 2015 door Dudok Wonen verkocht aan Novaform.

  Lees meer
 • Altera Vastgoed vergroot woningportefeuille in Amsterdamse agglomeratie

  Altera Vastgoed vergroot woningportefeuille in Amsterdamse agglomeratie

  De Woningportefeuille van Altera Vastgoed wordt in de Amsterdamse agglomeratie uitgebreid met 326 binnenstedelijk gelegen appartementen.

  Lees meer
 • André van den Berg niet naar Altera Vastgoed

  André van den Berg niet naar Altera Vastgoed

  Op 14 september jl. maakte Altera Vastgoed de benoeming bekend van André van den Berg tot lid van de directie per 1 januari 2016 en algemeen directeur en directievoorzitter per 1 februari 2016. Hij zou René Hogenboom opvolgen, die per april 2016 met pensioen zou gaan.

  Lees meer
 • Woningportefeuille Altera 100% groen

  Woningportefeuille Altera 100% groen

  De Woningportefeuille van Altera Vastgoed heeft de 100% groene status bereikt. Alle woningen in de portefeuille zijn voorzien van een groen A, B of C energielabel. Dit resultaat is bereikt door het o.a. objectgewijs toepassen van maatregelen zoals HR++ glas, HR ketels en zonnepanelen in bestaande objecten. Ook de toevoeging van nieuwe energiezuinige woningprojecten aan de portefeuille draagt bij aan dit resultaat.

  Lees meer
 • Altera Vastgoed verwerft 63 appartementen in Hoofddorp Centrum

  Altera Vastgoed verwerft 63 appartementen in Hoofddorp Centrum

  Altera Vastgoed heeft overeenstemming bereikt met IBB Kondor over de verwerving van 63 appartementen en parkeerplaatsen in het plan Portale in het centrum van Hoofddorp.

  Lees meer
 • Nieuwe aandeelhouders bij Altera Vastgoed

  Nieuwe aandeelhouders bij Altera Vastgoed

  Altera Vastgoed heeft per 1 oktober twee pensioenfondsen als nieuwe aandeelhouders verwelkomd. Een pensioenfonds treedt toe met € 10 miljoen, gelijkelijk te verdelen over de sectoren Winkels en Woningen. Het andere pensioenfonds treedt toe met een beleggingswens van € 32 miljoen in de sector Woningen.

  Lees meer
 • Flying Tiger naar het Sint Jorisplein in Amersfoort

  Flying Tiger naar het Sint Jorisplein in Amersfoort

  Altera Vastgoed heeft Flying Tiger gecontracteerd voor het St. Jorisplein. De Deense formule is een goede aanvulling op het huidige winkelaanbod en zal nog voor de feestdagen haar winkel openen.

  Lees meer
 • Altera Vastgoed bouwt kantorenportefeuille af

  Altera Vastgoed bouwt kantorenportefeuille af

  Het private vastgoedfonds Altera Vastgoed NV, met een beheerd vermogen van € 1,8 miljard, heeft de focus aangescherpt en belegt in het vervolg nog in de portefeuilles Woningen, Winkels en Bedrijfsruimten. Met instemming van de aandeelhouders is besloten de kantorenportefeuille af te bouwen.

  Lees meer
 • André van den Berg naar Altera Vastgoed NV

  André van den Berg naar Altera Vastgoed NV

  Drs. André van den Berg MRE treedt per 1 januari 2016 in dienst van Altera Vastgoed NV en neemt vanaf 1 februari de taken en bevoegdheden over van Drs. René Hogenboom MRICS als Algemeen directeur en directievoorzitter van het private vastgoedfonds met een belegd vermogen van € 1,8 miljard. René Hogenboom blijft tot zijn pensionering eind april 2016 in dienst als directieadviseur.

  Lees meer
 • Altera Woningen Europese Sector Leader 2015 bij GRESB

  Altera Woningen Europese Sector Leader 2015 bij GRESB

  In het jaarlijkse onderzoek van de Global Real Estate Sustainability Benchmark (GRESB) is de Woningportefeuille van Altera Vastgoed uitgeroepen tot leider in de sector Woningen voor de regio Europa, met tevens een tweede plaats in de ranking van de participerende woningfondsen wereldwijd. Tevens hebben de sectorportefeuilles voor Winkels, Kantoren en Bedrijfsruimten het Green Star label gekregen.

  Lees meer
 • Altera verwerft 31 woningen in Blaricum

  Altera verwerft 31 woningen in Blaricum

  Altera Vastgoed heeft overeenstemming bereikt met Aalberts Ontwikkeling bv over de verwerving van 31 eengezinswoningen in het uitbreidingsgebied van de Gooise gemeente Blaricum; de Blaricumse Meent.

  Lees meer
 • Altera Vastgoed verwerft 84 appartementen in Amstelveen

  Altera Vastgoed verwerft 84 appartementen in Amstelveen

  Altera Vastgoed heeft overeenstemming bereikt met De Nijs Projectontwikkeling over de verwerving van 84 appartementen en parkeerplaatsen in het plan De Ontmoeting te Amstelveen. Het betreft de derde en laatste fase van dit plan dat is ontwikkeld op de locatie van zorginstelling De Zonnehuisgroep, gelegen tussen de Beneluxbaan, de Groenelaan en de Laan van de Helende Meesters.

  Lees meer
 • Altera Vastgoed verwerft 60 appartementen in centrum van Waalwijk

  Altera Vastgoed verwerft 60 appartementen in centrum van Waalwijk

  Altera Vastgoed heeft overeenstemming bereikt met Van Wijnen Projectontwikkeling Zuid over de verwerving van 60 appartementen en 60 parkeerplaatsen in het project “De Walewyc” in het centrum van Waalwijk. De stad Waalwijk (46.500 inwoners) vormt samen met omliggende gemeenten één woningmarktgebied met ruim 100.000 inwoners, dat regionaal De Langstraat wordt genoemd.

  Lees meer
 • Bilderdijktoren van Altera Vastgoed volledig verhuurd opgeleverd

  Bilderdijktoren van Altera Vastgoed volledig verhuurd opgeleverd

  Het pal naast de nieuwe Amsterdamse attractie De Hallen gelegen appartementencomplex De Bilderdijktoren is opgeleverd aan de huurders. Altera verwierf enkele jaren geleden in totaliteit 69 appartementen in het plan De Kwintijn van Van Wijnen, dat in 2013 in aanbouw ging.

  Lees meer
 • Drie nieuwe winkels naar het Sint Jorisplein in Amersfoort

  Drie nieuwe winkels naar het Sint Jorisplein in Amersfoort

  Altera Vastgoed heeft de formules Men at work, Tumble ’N dry en Vingino gecontracteerd voor het Sint Jorisplein. De merken passen uitstekend binnen de positionering van het winkelcentrum en zullen binnen enkele maanden de deuren openen.

  Lees meer
 • Altera Vastgoed breidt uit met € 125 miljoen in Woningen

  Altera Vastgoed breidt uit met € 125 miljoen in Woningen

  Het sectorfonds Woningen van Altera Vastgoed zal dit jaar stevig uitbreiden. Aandeelhouders hebben de afgelopen periode hun beleggingswensen voor Woningen uitgebreid met € 125 miljoen (ultimo 2014). Tegelijkertijd heeft de organisatie zich sterk gericht op het kunnen honoreren van deze uitbreiding door de aanschaf van bestaande woningcomplexen en te realiseren nieuwbouwprojecten die voldoen aan het zoekprofiel voor de woningportefeuille.

  Lees meer
 • Altera Vastgoed contracteert Hennes & Mauritz in Oosterhout

  Altera Vastgoed contracteert Hennes & Mauritz in Oosterhout

  Altera Vastgoed N.V. en Hennes & Mauritz hebben overeenstemming bereikt voor de huur van circa 2.600 m² winkelruimte in Winkelcentrum Arendshof in Oosterhout. Al dit najaar zal Hennes & Mauritz haar deuren voor het winkelend publiek openen als opvolgend huurder van de huidige V&D.

  Lees meer
 • Metamorfose Woonboulevard ‘Kaap de Goede Hooplaan’ Utrecht gestart

  Metamorfose Woonboulevard ‘Kaap de Goede Hooplaan’ Utrecht gestart

  Utrecht - De winkelpanden aan de Kaap de Goede Hooplaan 20 t/m 100 te Utrecht worden in de komende maanden grootschalig gerenoveerd. In opdracht van Altera Vastgoed uit Amstelveen voorziet Bouwbedrijf Pennings uit Rosmalen het complex van compleet nieuwe gevels en daarmee een geheel vernieuwde uitstraling.

  Lees meer
 • Altera Vastgoed koopt 36 vrije sector appartementen in Gouda

  Altera Vastgoed koopt 36 vrije sector appartementen in Gouda

  Het sectorale vastgoedfonds Altera Vastgoed NV heeft 36 vrije sector appartementen en 49 parkeerplaatsen in een garage en op een dek in complex De Dijkgraef gekocht van De Raad uit Katwijk.

  Lees meer
 • Nieuwe huurders in Amstelgebouw

  Nieuwe huurders in Amstelgebouw

  Altera Vastgoed heeft in de afgelopen maanden 2.600 m² kantoorruimte, in diverse units, verhuurd aan Nordian Capital, Global Sports Media, HVK Stevens en Rembrandt F&O. Nordian Capital is een onafhankelijke Nederlandse private equity investeerder die zich onderscheidt door gericht te helpen bij het vergroten én versnellen van groei van de ondernemingen waarin zij investeert.

  Lees meer
 • Altera Vastgoed verkoopt 6 bedrijfsobjecten

  Altera Vastgoed verkoopt 6 bedrijfsobjecten

  Altera Vastgoed N.V. heeft een portefeuille met 6 bedrijfsobjecten (in totaal ca. 23.500 m² v.v.o.) verkocht aan Industrial Securities. Het betreft objecten in Badhoevedorp, Roosendaal, Capelle a/d IJssel, Houten en IJsselstein.

  Lees meer
 • Altera Vastgoed en Stadgenoot verwerven samen 159 appartementen aan het IJ in Amsterdam

  Altera Vastgoed en Stadgenoot verwerven samen 159 appartementen aan het IJ in Amsterdam

  IBB Kondor (VolkerWessels) is op 1 oktober jl. gestart met de realisatie van het appartementencomplex Costa Rica aan de IJ-oevers. Het complex omvat 66 vrije sector huurappartementen voor Altera en 93 sociale huurwoningen voor woningcorporatie Stadgenoot. De oplevering is gepland in het eerste kwartaal van 2016.

  Lees meer
 • Altera Vastgoed verkoopt 20 appartementen met commerciële plint in Apeldoorn

  Altera Vastgoed verkoopt 20 appartementen met commerciële plint in Apeldoorn

  Altera Vastgoed N.V. heeft een complex van 20 appartementen, 5 commerciële ruimten en 15 garageboxen in Apeldoorn met bouwjaar 1968 verkocht aan Lateris CV. Deze woning-CV wordt bestuurd door Maurits Koster van Concito Vastgoed te Driebergen.

  Lees meer
 • Altera Vastgoed verkoopt vier complexen met 138 eengezinswoningen

  Altera Vastgoed verkoopt vier complexen met 138 eengezinswoningen

  Altera Vastgoed N.V. heeft 138 eengezinswoningen, verdeeld over vier complexen, verkocht. HofCapital heeft voor een dochtervennootschap 35 woningen in Oudenbosch aangekocht. Daelmans Vastgoed is de koper van 61 woningen in Steenbergen en 42 woningen in Deurne.

  Lees meer
 • Verhuurresultaten Altera Vastgoed verbeterd

  Verhuurresultaten Altera Vastgoed verbeterd

  De verhuurresultaten van Altera Vastgoed in de commercieel vastgoed portefeuilles zijn de afgelopen maanden tot en met juli verbeterd. Bij de Winkels werd 25.000 m2 verhuurd, waarvan 30% uit leegstand en bij Bedrijfsruimten werd 45.000 m2 verhuurd, waarvan 29% uit leegstand. De bezettingsgraden van Winkels en Bedrijfsruimten bedroegen per half jaar ultimo respectievelijk 95% en 92%.

  Lees meer
 • Media Markt verlengt huur in Alphen aan den Rijn

  Media Markt verlengt huur in Alphen aan den Rijn

  Media Markt heeft het huurcontract voor haar vestiging in Alphen aan den Rijn met Altera Vastgoed voor een nieuwe periode verlengd. Het bedrijf is al sinds 2005 gevestigd in het pand van ca. 4.700 m² aan de Hoge Zijde in het centrum van Alphen.

  Lees meer
 • Altera verhuurt aan modeformule Paprika

  Altera verhuurt aan modeformule Paprika

  De Belgische modeketen Paprika heeft met Altera Vastgoed NV twee huurovereenkomsten gesloten op de A1 locaties Grote Houtstraat 88 in Haarlem en Grote Markt 105 in Den Bosch. De winkel in Haarlem is gelegen tegenover Zara en Apple. De winkel in Den Bosch is gelegen naast de Bijenkorf.

  Lees meer
 • Altera Vastgoed koopt 28 appartementen in Nijmegen

  Altera Vastgoed koopt 28 appartementen in Nijmegen

  Altera Vastgoed heeft onlangs een koop-aannemingsovereenkomst getekend met BAM Woningbouw voor 28 appartementen en 28 parkeerplaatsen in het project Parktoren De Elshof in Nijmegen. De totale investeringssom voor Altera zal ca. 5,7 miljoen bedragen.

  Lees meer
 • Sterke internationale erkenning voor Altera Vastgoed

  Sterke internationale erkenning voor Altera Vastgoed

  Onlangs zijn in München de Global Awards van het blad IPE Real Estate uitgereikt. Uit de vele wereldwijde inzendingen was Altera Vastgoed eervol geselecteerd in drie categorieën als een van de vijf genomineerden per categorie. Het betreft de thema Awards voor respectievelijk Core strategie en Sustainability en daarnaast de regionale Award voor de Benelux/Frankrijk.

  Lees meer
 • Altera Vastgoed ontvangt AIFM vergunning

  Altera Vastgoed ontvangt AIFM vergunning

  De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft per 12 mei 2014 Altera Vastgoed NV een vergunning verleend om op te treden als beheerder van beleggingsinstellingen die beleggen in onroerend goed en tot het aanbieden van rechten van deelnemingen aan professionele beleggers.

  Lees meer
 • Sissyboy opent in winkelcentrum Sint Jorispein in Amersfoort

  Sissyboy opent in winkelcentrum Sint Jorispein in Amersfoort

  Eind mei opent Sissyboy haar deuren aan de Sint Jorisstraat in Amersfoort. De winkel heeft een oppervlakte van 381m2 en zal zowel mode als woonaccessoires verkopen. Aan de overkant zal de winkel van Heavens Playground omgebouwd worden tot een GSUS-winkel. Verwacht wordt dat deze formule beter aansluit bij de wensen van de consument in Amersfoort.

  Lees meer
 • Benoeming Raad van Commissarissen

  Benoeming Raad van Commissarissen

  De Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Altera Vastgoed N.V. heeft ingestemd met de benoeming van de heer G.H. Hoefsloot (63) als president-commissaris.

  Lees meer
 • Jaarverslag 2013

  Jaarverslag 2013

  De Algemene Vergadering van Aandeelhouders heeft op 17 april jl. het Jaarverslag 2013 vastgesteld.

  Lees meer
 • Altera Vastgoed verhuurt alle 113 nieuwbouw appartementen vóór oplevering

  Altera Vastgoed verhuurt alle 113 nieuwbouw appartementen vóór oplevering

  Altera Vastgoed heeft alle 113 appartementen in het project De Edelstenen aan de Laan van de Helende Meesters in Amstelveen vóór oplevering al verhuurd. Na een bouwperiode van 2 jaar zijn de appartementen op 31 maart jl. door Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zn. uit Warmenhuizen opgeleverd. Begin november is gestart met de verhuurcampagne.

  Lees meer
 • Ellen de Vries in dienst bij Altera Vastgoed NV

  Ellen de Vries in dienst bij Altera Vastgoed NV

  Ellen de Vries-Siebring MSRE (32) is per 1 maart bij Altera Vastgoed in dienst getreden als Portefeuillemanager Winkels. Zij komt van Wereldhave, waar zij tussen 2010 en 2014 werkzaam was als Shopping Centre Manager.

  Lees meer
 • Altera Vastgoed koopt 52 appartementen in Amsterdam Oud West

  Altera Vastgoed koopt 52 appartementen in Amsterdam Oud West

  Altera Vastgoed en Van Wijnen Projectontwikkeling West hebben op 14 maart 2014 een koopovereenkomst ondertekend voor dit project in de hoofdstad.

  Lees meer
 • Altera Vastgoed koopt 47 appartementen in Scheveningen Haven

  Altera Vastgoed koopt 47 appartementen in Scheveningen Haven

  Altera Vastgoed heeft onlangs een koop-aannemingsovereenkomst getekend voor 47 appartementen en 47 parkeerplaatsen in het project De Havenmeester aan de Dr. Lelykade in Scheveningen te Den Haag.

  Lees meer
 • De Nederlandse Woningbeleggingsmarkt in Europees perspectief

  De Nederlandse Woningbeleggingsmarkt in Europees perspectief

  Altera Vastgoed is een van de initiatiefnemers geweest voor een extern opgedragen onderzoek naar de Nederlandse Woningbeleggingsmarkt in Europees perspectief, dat is uitgevoerd door Finance Ideas. Het rapport is op 10 maart overhandigd aan minister Blok.

  Lees meer
 • Altera Vastgoed koopt 25 appartementen in Haarlem

  Altera Vastgoed koopt 25 appartementen in Haarlem

  Altera Vastgoed heeft onlangs een turnkey koopcontract getekend voor 25 appartementen en 27 parkeerplaatsen in een parkeerkelder van het plan Scheepmakerskwartier aan de Harmenjansweg te Haarlem.

  Lees meer
 • Intertrust breidt uit in Amstelgebouw

  Intertrust breidt uit in Amstelgebouw

  Altera Vastgoed heeft onlangs ca. 2.000 m² kantoorruimte extra verhuurd en de looptijd van het gehele contract langjarig verlengd met zittende huurder Intertrust.

  Lees meer
 • Altera Vastgoed verkoopt 2 woontorens in Amstelveen aan Van Herk Groep Rotterdam

  Altera Vastgoed verkoopt 2 woontorens in Amstelveen aan Van Herk Groep Rotterdam

  Altera Vastgoed heeft twee woontorens uit 1972 met in totaal 84 appartementen en 26 garageboxen aan de Marne in de woonbuurt Groenelaan te Amstelveen verkocht aan Nationaal Grondbezit te Rotterdam. Nationaal Grondbezit is onderdeel van de Van Herk Groep.

  Lees meer
 • Altera Vastgoed verhuurt ruim 25.000 m2 in Utrecht en Amersfoort

  Altera Vastgoed verhuurt ruim 25.000 m2 in Utrecht en Amersfoort

  Altera Vastgoed heeft in twee contracten ruim 25.000 m2 verhuurd aan UWV en PostNL.

  Lees meer
 • Directiebenoeming Erwin Wessels

  Directiebenoeming Erwin Wessels

  De heer Ing. Erwin Wessels MRE MRICS (1963) is bij Altera Vastgoed NV benoemd tot directeur. Hij treedt per 1 januari a.s. in dienst en zal, na een inwerkperiode, vanaf 1 mei 2014 als statutair directeur Portefeuillemanagement de werkzaamheden en verantwoordelijkheden overnemen van Ing. Robert Eujen MRE, die vanaf die datum tot zijn pensionering op 1 september 2014 aanblijft als adviseur van de directie.

  Lees meer
 • Altera koopt 40 appartementen in binnenstad Gouda

  Altera koopt 40 appartementen in binnenstad Gouda

  Altera Vastgoed heeft 40 appartementen aangekocht in het project Koningshof in Gouda. Koningshof is gelegen op een historisch waardevolle locatie in de Goudse binnenstad en wordt ontwikkeld en gerealiseerd door Blauwhoed en Gebr. Blokland. Naast de 40 appartementen ontwikkelen Blauwhoed en Gebr. Blokland in Koningshof nog 29 eengezinswoningen voor particuliere verkoop.

  Lees meer
 • Altera verhuurt Argentinië in vier maanden

  Altera verhuurt Argentinië in vier maanden

  Altera Vastgoed heeft de 108 appartementen in het project Argentinië aan de Amsterdamse Oostelijke Handelskade in vier maanden tijd verhuurd. Nadat in mei de koopovereenkomst met corporatie Stadgenoot werd gesloten, zijn in de afgelopen maanden alle appartementen voorzien van het door Altera gewenste inbouwpakket voor luxe keukens en badkamers.

  Lees meer
 • Davines naar de Boreel Deventer

  Davines naar de Boreel Deventer

  Davines, een Italiaans familiebedrijf op het gebied van cosmetische producten en wereldwijd actief in meer dan 70 landen, huurt 762 m2 kantoorruimte in de voormalige Boreelkazerne te Deventer.

  Lees meer
 • Altera Vastgoed koopt 108 appartementen in complex Argentinië van corporatie Stadgenoot

  Altera Vastgoed koopt 108 appartementen in complex Argentinië van corporatie Stadgenoot

  De Amsterdamse woningcorporatie Stadgenoot heeft een deel van het nieuwbouwcomplex Argentinië verkocht aan Altera. Op 16 mei zijn de contracten getekend. Het gaat om 108 woningen, inclusief 108 parkeerplaatsen in de onderliggende parkeergarage, die door Altera in de vrije sector zullen worden verhuurd. Met de verkoop is een bedrag van € 34 miljoen gemoeid.

  Lees meer
 • Publieksopening Meubelplein Ekkersrijt (video)

  Publieksopening Meubelplein Ekkersrijt (video)

  Het vernieuwde Meubelplein Ekkersrijt in Son werd geopend door Burgemeester Hans Gaillard en artiest Xander de Buisonje.

  Lees meer
 • Nieuwbouw Meubelplein Ekkersrijt geopend voor publiek

  Nieuwbouw Meubelplein Ekkersrijt geopend voor publiek

  SON EN BREUGEL – De nieuwbouw van Meubelplein Ekkersrijt is maandag 14 januari geopend voor publiek. Na de grootschalige renovatie van de bestaande panden is nu ook de spectaculaire nieuwbouw opgeleverd, een uitbreiding van het complex met 24.000 vierkante meter vloeroppervlak. Het volledig getransformeerde Meubelplein is met 45.000 vierkante meter één van de grootste winkelcomplexen in Zuid-Nederland. De grote feestelijke opening zal plaatsvinden op vrijdag 1 maart.

  Lees meer
 • Altera koopt 68 vrije sector huurwoningen en garage in Amsterdam

  Altera koopt 68 vrije sector huurwoningen en garage in Amsterdam

  Het sectorale vastgoedfonds Altera Vastgoed NV heeft 68 vrije sector appartementen en de onderliggende parkeergarage met 82 parkeerplaatsen in complex De Keyzer in Amsterdam gekocht van Woonstichting De Key. De aankoopprijs bedraagt ca. € 21 miljoen.

  Lees meer
 • Sijben kiest voor Meubelplein Ekkersrijt

  Sijben kiest voor Meubelplein Ekkersrijt

  Amstelveen, 30 november 2012. Sijben Wooncenter BV, de moedermaatschappij van o.a. Lodewijks, gaat in het Lodewijks pand op Meubelplein Ekkersrijt haar geheel eigentijdse Sijben formule voeren. Het wordt de vijfde vestiging in Nederland, naast de al bestaande vestigingen in Roermond, Weert, Heerlen en Hoensbroek.

  Lees meer
 • Geldprijs Gouden Baksteen naar Nice Nieuw West

  Geldprijs Gouden Baksteen naar Nice Nieuw West

  Altera Vastgoed heeft het geldbedrag van € 5000 dat ter beschikking is gesteld door Jones Lang Lasalle, vanwege het winnen van de Gouden Baksteen als “Vastgoedbelegger van het jaar 2012”, geschonken aan Nice Nieuw West.

  Lees meer
 • ‘Officiële handeling’ start bouw De Ontmoeting - Amstelveen

  ‘Officiële handeling’ start bouw De Ontmoeting - Amstelveen

  Donderdag 18 oktober is met een feestelijke handeling de start bouw van het project De Ontmoeting in Amstelveen gevierd. Dit project is ontwikkeld door M.J. de Nijs Projectontwikkeling B.V. en bestaat uit 257 ruime lichte appartementen, verdeeld over 5 gebouwen. De plint van in totaliteit ca. 5.500 m² is geschikt voor diverse voorzieningen en er is een gezamenlijke onderliggende parkeergarage (395 parkeerplaatsen).

  Lees meer
 • Gouden Baksteen voor Altera Vastgoed

  Gouden Baksteen voor Altera Vastgoed

  Altera Vastgoed is tijdens het 21ste Vastgoedsymposium van Jones Lang LaSalle (JLL), dat 18 september plaats vond in Het Kurhaus in Scheveningen, voor de tweede keer door branchegenoten verkozen tot vastgoedbelegger van het jaar en kreeg de Gouden Baksteen uitgereikt.

  Lees meer
 • Altera Vastgoed vergroot portefeuilles met 1000 woningen en twee winkelcomplexen

  Altera Vastgoed vergroot portefeuilles met 1000 woningen en twee winkelcomplexen

  Het private en sectorale vastgoedfonds Altera Vastgoed breidt de woningportefeuille uit met 1000 woningen. In het eerste halfjaar zijn nieuwbouw appartementencomplexen in Nijmegen (53) en Dordrecht (33) opgeleverd, terwijl in de tweede helft van het jaar nog appartementen volgen in Rotterdam Centrum (48) en in Utrecht (23). Voorts is een bestaand appartementencomplex uit 2011 verworven in Aerdenhout (24). De pijplijn bestaat onder andere uit twee in aanbouw genomen appartementencomplexen te Amstelveen (113).

  Lees meer
 • Altera Vastgoed koopt 75 appartementen in Amsterdam Oud West

  Altera Vastgoed koopt 75 appartementen in Amsterdam Oud West

  Amstelveen, 7 juni 2012. Altera Vastgoed heeft overeenstemming bereikt met van Wijnen over de verwerving van 75 appartementen in de ontwikkeling van het kavel Nieuwbouw Zuid van het project De Hallen aan de Bilderdijkkade in Amsterdam.

  Lees meer
 • Altera Vastgoed verhuurt logistiek complex te Venlo

  Altera Vastgoed verhuurt logistiek complex te Venlo

  Amstelveen, 16 mei 2012. Altera Vastgoed heeft het gehele logistieke complex Traveller III te Venlo verhuurd. De oppervlakte bedraagt ca. 16.000 m2 logistieke hal met een mezzaninevloer van ca. 1.400 m2 en aparte kantoorruimte van ca. 700 m2.

  Lees meer
 • Altera Vastgoed “Best Institutional Investor in Benelux/France”

  Altera Vastgoed “Best Institutional Investor in Benelux/France”

  Amstelveen, 24 mei 2012. Altera Vastgoed heeft voor het derde jaar op rij de award voor Best Institutional Investor in Benelux/France van het internationale blad IPE Real Estate toegekend gekregen.

  Lees meer
 • Altera Vastgoed koopt appartementencomplex in Aerdenhout

  Altera Vastgoed koopt appartementencomplex in Aerdenhout

  Altera Vastgoed heeft voor de sectorportefeuille Woningen een appartementencomplex gekocht, bestaande uit 24 appartementen met parkeerplaatsen in een onderliggende parkeergarage.

  Lees meer
 • Nieuwbouw Ekkersrijt bereikt hoogste punt

  Nieuwbouw Ekkersrijt bereikt hoogste punt

  AMSTELVEEN/SON EN BREUGEL – De vlag ging donderdag 22 maart in top boven Meubelplein Ekkersrijt in Son en Breugel. De bouwers vierden het bereiken van het hoogste punt van de nieuwbouw. De uitbreiding met 24.000 vierkante meter extra vloeroppervlak verloopt voorspoedig. Bouwbedrijf Pennings uit Rosmalen prognosticeert dat het nieuwe gedeelte in het voorjaar van 2013 wordt geopend. Het Meubelplein zal dan met 45.000 vierkante meter één van de grootste winkelcomplexen in Zuid-Nederland zijn.

  Lees meer
 • Ekkersrijt: een ingewikkelde maar leuke puzzel

  Ekkersrijt: een ingewikkelde maar leuke puzzel

  SON - Een ingewikkelde puzzel, dat is de blikvanger van het nieuwe Meubelplein Ekkersrijt. Het gebouw, al optimistisch Hart van Ekkersrijt gedoopt, verrijst momenteel op de voormalige binnenplaats van de meubelboulevard.

  Lees meer